Samen sterk

Samen sterk
21 maa

Samen sterk

Binnen ons team Audrey Design is er een duidelijke taakverdeling die ervoor zorgt dat alle aspecten van ons bedrijf soepel verlopen. Elk teamlid draagt bij aan verschillende facetten van ons bedrijf, wat resulteert in een goed geoliede machine die zowel efficiënt als effectief is.

Stefan neemt de verantwoordelijkheid op zich voor de financiële kant van het bedrijf. Hij beheert de boekhouding en administratie, zorgt voor tijdige betalingen en stelt facturen op voor klanten. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor het opstellen van prijsoffertes en het nauwlettend volgen van lopende projecten. Hij voert ook werfbezoeken uit, regelt verzekeringen en zorgt ervoor dat alle technische aspecten, zoals Telenet en het bestellen van inktpatronen, soepel verlopen.

Audrey richt zich voornamelijk op klantgerelateerde taken en marketing. Ze zorgt voor de opvolging van klanten, biedt ondersteuning bij online marketingactiviteiten en maakt werfbezoeken om ervoor te zorgen dat projecten naar tevredenheid worden uitgevoerd. Audrey is ook verantwoordelijk voor het opstellen van planningen en het nauwgezet volgen van projecten van begin tot eind.

Emma is de creatieve kracht binnen het team. Ze is verantwoordelijk voor het tekenen van plannen en het voorbereiden van 3D-beelden om klanten een realistische voorstelling te geven van het eindresultaat. Daarnaast werkt ze samen met Audrey aan marketingstrategieën en neemt ze de leiding bij het maken van afspraken met nieuwe klanten. Emma beheert ook de inkoop van kantoorbenodigdheden en keukengerei om ervoor te zorgen dat het team goed uitgerust is om hun taken uit te voeren.

Annelies draagt bij aan verschillende aspecten van het bedrijf, waaronder het tekenen van plannen, marketingactiviteiten, werfbezoeken en klantcontact. Ze is ook verantwoordelijk voor het opstellen van planningen en het maken van verslagen om ervoor te zorgen dat het team georganiseerd blijft en alle projecten op schema blijven.

Door deze duidelijke taakverdeling en de complementaire vaardigheden van elk teamlid kan Audrey Design efficiënt werken en hoogwaardige diensten leveren aan onze klanten.