Interieurarchitect Vlaams Brabant gezocht? Audreydesign regelt uw totaalinrichting van A tot Z, snel

Interieurarchitect Vlaams Brabant

Een woning, studio, appartement, loft, restaurant, café, wachtzaal, winkel, kantoor, praktijkruimte die een make-over nodig heeft? Zoekt u een ervaren partner voor interieuradvies die ook de touwtjes in handen neemt om de werken uit te voeren?

Welkom bij Audrey Design, uw interieurarchitect voor de regio Vlaams-Brabant!

Audrey Design heeft als interieurarchitect een indrukwekkende portfolio opgebouwd van mooie interieurprojecten en –realisaties in de ruime regio rond Leuven, Tienen, Diest, Keerbergen en Aarschot. Van een strakke loft tot een romantische hoeve, van een trendy café tot een stijlvol kantoorgebouw. Alles kan!

Bij mij kan je terecht voor:

  • Kleuradvies en interieuradvies
  • Meubelontwerp (bv. bureau, tv-meubel, bar )
  • Totaalprojecten nieuwbouw woningen en appartementen
  • Renovaties, kleine en grote projecten
  • Inrichting winkel, wachtzaal, praktijkruimte
  • Horeca inrichting (café, brasserie, B&B, restaurants, hotels)
  • Kantoorinrichting, inrichting vergaderzalen, onthaal…
  • Interieurdesign woning, appartement, loft

Audrey Design, uw interieurarchitect in Vlaams-Brabant met een plus!

Audrey is uw interieurarchitect die weet van aanpakken. Omdat u niet van onaangename verrassingen houdt, stelt ze een helder budget op met een vast prijskaartje en een strakke planning. Ze stuurt een ploeg van bekwame vakmannen aan die op elkaar ingespeeld zijn en voldoen aan de afgesproken kwaliteitsnormen voor zowel een luxueuze uitstraling als comfort in alle eenvoud.

Zin in een gratis kennismakingsgesprek of interieuradvies?

Neem geheel vrijblijvend contact op met interieurarchitect Vlaams Brabant door het contactformulier op deze website in te vullen, via telefoonnummer 0475 97 55 59 of via e-mailadres: info@audreydesign.be. Bekijk hier onze realisaties.

Tags: Interieurarchitect-antwerpen


Audrey Design werkt als interieurarchitect in de provincie Vlaams-Brabant in de ruime regio rond Leuven, Aarschot, Tienen, Keerbergen Diest, Vilvoorde en Halle. Voor al uw binnenhuisarchitectuur, interieurarchitectuur, interieurdesign, interieuradvies en kleuradvies kom ik graag ter plaatse in Affligem, Asse, Beersel, Bever, Dilbeek, Drogenbos, Galmaarden, Gooik, Grimbergen, Halle, Herne, Hoeilaart, Kampenhout, Kapelle-Op-Den-Bos, Kraainem, Lennik, Liedekerke, Londerzeel, Machelen, Meise, Merchtem, Opwijk, Overijse, Roosdaal, Sint-Genesius-Rode, Sint-Pieters-Leeuw, Steenokkerzeel, Ternat, Vilvoorde, Wemmel, Wezembeek-Oppem, Zaventem, Zemst en in heel wat andere steden en gemeenten.